“KANATLARI BİZİZ” PROJESİ

Yayın Tarihi: 7.07.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Yüksekokulumuzun proje ortağı olduğu ve engellilerin daha sağlıklı yaşam sürmeleri amacıyla hazırlanan ‘Kanatları Biziz’ projesi kapsamında engelli yakınları ve bakıcılarına eğitim verilecek.

Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Yüksekokulumuz tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Engelli Destek Programı (EDES) kapsamında gerçekleştirilen ‘Kanatları Biziz’ projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Projenin yerel dinamikleri harekete geçirerek, toplumun engellilik ve engelliler konusunda bilinç düzeylerinin ve duyarlılıklarının arttırılmasını hedeflediğini söyleyen Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Zekeriya Dal, “İl Müdürlüğümüzce hazırlanıp Bakanlığımıza sunulan ve kabul gören ‘Kanatları Biziz’ projesi ile Müdürlüğümüzden evde bakım ücreti alan ve ilimizde ikamet eden bin 504 engelli yakınına eğitim verilecektir” dedi.